Trilwals Wacker Neuson 2700 kg

per dag

183.5

50000600001

Productomschrijving

De Wacker-Neuson trilwals is een diesel uitgevoerde wals. Door het speciaal taps toelopende ontwerp van de gelede tandem assrollen heeft de machinist altijd zicht op de walsranden, de machineomgeving en het werkterrein. Dit zorgt voor ideale verdichtingsresultaten. Het ergonomische bestuurdersplatform, de trillingsarme bestuurderscabine en het 3-punts knikscharnier zorgen voor maximaal rijcomfort. In de krabbesturingsmodus kunt u ook gemakkelijk verdichten in smalle randgebieden of langs stoepranden. De Wacker-Neuson trilwals is ingericht voor optimale visuele omstandigheden door het slanke ontwerp, de randpers- en snijapparatuur zorgen voor een schone rand van de paden. Aan de veiligheid van de machinist is ook gedacht door middel van een vaste veilige ROPS (rolbeveiligingsconstructie).

Het geïnstalleerde knikpendelscharnier zorgt voor een gelijkmatige verdichting, hoge wendbaarheid en hoge rijstabiliteit. De Wacker-Neuson trilwals is een tandemasser met 2 trilwalsen, ook wel combiwals genoemd. De trommeloffset zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren bij het verdichten langs muren. Een gelijkmatige verdichting, de optimale rijstabiliteit: het 3-punts scharnierende pendelgewricht zorgt te allen tijde voor een gelijkmatige gewichtsverdeling over de voor- en achterwals. Dit verbetert ook de wendbaarheid en zorgt voor maximale stabiliteit bij het nemen van bochten. Met de krabbesturing kan de wals comfortabel in elke gewenste richting worden gestuurd.

Alles voor een perfect resultaat.  Met een operationeel gewicht van 2700 kg en de 3 cilinder diesel motor is de Wacker-Neuson een uiterst professionele trilwals. Met een brandstoftank van 42 liter en een watertank van 180 liter is de productiviteit zeer efficiënt.

Maak de juiste keuze voor uw project en bekijk ons assortiment trilplaten/trilstampers!

Kenmerken

Type

Diesel

DAG

183.5

WEEK

183.5

BORG

0

Extra kosten *Verzekerings kosten worden berekend na de gekozen datum.

AANHANGER

HANDELINGS

SLIJP

VERZEKERINGSKOSTEN
De verzekering bedraagt 9% van de netto huurprijs.

€0.00

SLIJTAGE

Wilt u dit artikel laten bezorgen?