Megafoon 50W

per dag

12

4000090003

Productomschrijving

Deze Rixax megafoon gebruikt u voor tijdens sportwedstrijden, demonstraties, om grote groepen toe te spreken en voor elke andere situatie waarbij u aanloopt tegen de grenzen van uw stemvolume. Door in de microfoon te spreken, wordt het geluid versterkt en bent u zelfs op een afstand van 1 kilometer luid en duidelijk hoorbaar. Een ander handigheidje van dit apparaat is de opname- en afspeelfunctie. Neem iets op en speel dit vervolgens zo vaak als u wilt af. Zo hoeft u uw slogan of boodschap niet telkens te herhalen en kunt u zich ondertussen richten op andere zaken.

De Rixax megafoon heeft een vermogen van 50 watt en een bereik dat tussen de 700 en de 1000 meter ligt. Hij is hiermee uitermate geschikt om in grote ruimtes te gebruiken en om veel mensen tegelijkertijd toe te spreken. De microfoon is afneembaar en is door middel van een krulsnoer aan de megafoon bevestigd. Maar het voordeel van een afneembare microfoon is wel dat u de megafoon bijvoorbeeld met de schouderband om uw schouder kunt hangen en de microfoon dan in uw hand kunt houden. U hoeft hierdoor dus niet in de 1,1 kilogram wegende megafoon zelf te praten.

Zorg voor een succesvol evenement. Heeft u alles wat u nodig heeft? Bekijk ons assortiment horeca en evenement benodigdheden!

Kenmerken

50 Watt

DAG

12

WEEK

30

BORG

100

Extra kosten

AANHANGER

HANDELINGS

SLIJP

VERZEKERINGSKOSTEN
De verzekering bedraagt 9% van de netto huurprijs.

€0.00

SLIJTAGE

Wilt u dit artikel laten bezorgen?