Knabbelschaar Makita

per dag

24.5

12000200005

Productomschrijving

De Makita knabbelschaar heeft een robuuste constructie met buisvormige motorbehuizing voor extra rigiditeit. De compacte en wendbare knabbelschaar heeft een universele kop voor het uitsnijden van rechte en gebogen vormen in platte of geprofileerde staalplaat tot 1,6 mm dikte. Het vonk- en terugslagvrije snijproces is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring van de plaat, wegens brandgevaar of risico voor persoonlijk letsel. Met de geïntegreerde meet sleuf is een snelle en eenvoudige controle mogelijk van de plaatdikte, waardoor schade door overbelasting van de snijkop wordt vermeden. Door de verlengde matrijshouder met conische vorm kan de machine schuin gekanteld worden bij het snijden van gebogen staalplaat of profielen.

De Makita knabbelschaar is voorzien van een 360° draaibare kop (met vaste stops op elke 90°) en staat het toe om dak- en gevelplaten met trapeziumprofiel probleemloos te snijden in om het even welke richting ten opzichte van de profilering. De stempel met titanium nitride-coating staat garant voor een uitstekende standtijd. De richtgroef voor snijbreedte-indicatie en de zijdelings uitgespaarde matrijshouder zorgen voor een goed zicht en een precieze snede langsheen vooraf afgetekende lijnen. De van buitenaf verwisselbare koolborstels maken demontage voor onderhoud overbodig. In vergelijking met plaatscharen bieden knabbelscharen het voordeel dat ze veel minder aanduwkracht vergen en dat er geen afstelling nodig is volgens de te snijden plaatdikte. Doordat de plaat bovendien niet vervormd wordt, is de afmeting van de te snijden werkstukken in principe onbegrensd.

Metaal bewerken kan lastig zijn zonder het juiste gereedschap. Bekijk ons assortiment en toebehoren en maak de juiste keuze voor uw project!

Kenmerken

Vermogen

Spanning

Gewicht

710 W

230 V

3,4 kg

DAG

24.5

WEEK

61.25

BORG

200

Extra kosten *Verzekerings kosten worden berekend na de gekozen datum.

AANHANGER

HANDELINGS

SLIJP

VERZEKERINGSKOSTEN
De verzekering bedraagt 9% van de netto huurprijs.

€0.00

SLIJTAGE

Wilt u dit artikel laten bezorgen?